2012. szeptember 2., vasárnap

KINDLE-VARÁZS

Digitális forradalom a számitógép képernyőjén,és e-book olvasón olvasni.
Elönyei közül csak párat; hallottunk arról, hogy hány focipályányi erdő tűnik el naponta a föld színéről, reméljük, hogy ez, az e-könyvolvasók egyre nagyobb elterjedésével segit valamennyit a problémán.


Az elektronikus könyvek nem foglalnak helyet, egy e-könyvolvasóba formátumtól függően akár 3 ezer könyv is elfér. Könyvespolcok helyei felszabadulhatnak, igy a lakásunkban több tér lehet.
Az e- könyv akár 30-40 százalékkal olcsóbb is lehet, mint a hagyományos papír alapú könyv.
Több mint 10 ezer könyv teljesen ingyen tölthető le az internetről, de azok az újságok és könyvek, amikért fizetni kell, a papír alapú könyvek töredékéért vásárolhatók meg.
Az elektronikus könyvolvasó súlya több ezer könyvnyi tartalommal együtt is dekagrammban mérhető. Utazni, iskolába járni, repülőre szállni vele könnyü, táskánkban jól elfér.
Az elektronikus könyvolvasó egyszerű, költséghatékony, környezetbarát, remek találmány, mely egy újfajta könyvolvasásra sarkalja még a megrögzőtt könyvmolyokat is.
Ha Kindle olvasóval rendelkezel és evvel kapcsolatban hasznos információra van szükséged katt ide, a blogtulajdonos és tanitványai két éve elektronikus könyvek készítésével, népszerűsítésével foglalkozik,könyvtár és most egy alapitvány létrehozásán dolgoznak,melyhez támogatókat keresnek. Az Ipad tulajdonosok számára is megfelelő a Kindle formátum, mert olvasni jó!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése