2011. december 5., hétfő

WHY MARRY a HUNGARIAN WOMAN ? Miért vegyél el magyar nőt?

Egy amerikai partnerközvetítő ügynökség tíz pontba szedett
reklámot írt a magyar nőkről.

1. Magyországon sokkal kevesebb a válás, jobban élnek a hagyományos nemi szerepek, és anyagilag sem kifizetődő a nő számára kilépni a házasságból.

2. Magyarországon

sosem volt feminizmus, a nőket mindig a férfiakkal egyenlőként kezelték. Ezért nem szégyellnek nőiesen viselkedni.

3. A magyar nőket úgy nevelik, hogy hűséges feleségek és anyák legyenek. Kötelességüknek érzik, hogy a férjükről és a gyerekekről gondoskodjanak, és ezt élvezik is. Keményen dolgoznak és bármi áron megvédik a családjukat. Nem pletykálnak és kevés barátnőjük van.

4. A magyar nők általában sokkal vékonyabbak az amerikaiaknál.

5. Az amerikai és az orosz nőkkel szemben a magyarok nem az olyan felszínes értékek alapján választanak párt, mint a pénz vagy a megjelenés, hanem inkább a személyiségre, az okosságra és az egészségre mennek. Amerikában ritkán látni bombázót egy átlagos férfi mellett, de ez Magyarországon általános.

6. A magyar nők sokkal nyitottabbak szexulális téren és jobban szeretik a testüket. A szex nem számít tabutémának. A női testet nem akarják eldugni, szexi, de csinos ruhákat hordanak, és inkább magassarkút viselnek az utcán, mint sportcipőt vagy szandált.

7. A magyar lányok szeretik az amerikai férfiakat, mert egzotikusnak találják őket.

8. A vallásuk nem szabja meg, kivel és hogyan házasodjanak.

9. A magyar nők sokkal keményebb élethez vannak szokva, nem zavarja őket a sok munka, az alacsony fizetés, és tudnak örülni az élet apró szépségeinek. Ez ínséges időkben sokat segíthet.

10. A magyar nők még tisztában vannak a hagyományos értékekkel és többnyire nagyon jól főznek, a fagyasztott készételeket megvetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése