2011. február 17., csütörtök

REPÜLŐJEGY VÁSÁRLÁS

Nemsokára megkezdődik a turista szezon, a repülő jegyeket pedig célszerű időben megvenni, hiszen nemcsak mi szeretünk utazgatni., hanem a világon sokan mások is. Kezdésnek beírhatjuk a keresőbe
cheap flights amire rengeteg kínálat jön fel, majd folytathatjuk, az igazán kitűnő http://www.kayak.com/
oldalon, mely bőséges kínálatot mutat különböző társaságok repjegyeiből.
Ha először utazunk valahova nagy szolgálatot tesz http://www.ifly.com/ ahol jegyet is lehet venni, de egyben 3oo repülőtérről ad információt, merre táláhatók az éttermek, mosdók, parkírozók stb. és ezeket ki is lehet nyomtatni.
Kényelmünkre szolgál a http://www.seatguru.com/ , itt betűrendben felsorolva a repülő társaságok és azok gépeinek ülés helyéből tudunk választani. Pénz és időt spórolsz ha a http://www.momondo.com/ választod, mert így hirdeti magát ,a www. insetrip.com pedig olcsó és jó minőségi utazással l csábit minket, megnézi a repülőgép korát, az ülések közötti távolságot,., a http://www.yapta.com/ jól látható honlapján pedig könnyű a keresés.
A törzs utazási kártyával rendelkezők pedig http://www.webflyer.com/ oldalon tájékozodhatnak arról, hogy repülőn megtett kilométereiket illetve az azok után járó bonust hogyan használjuk fel egy újabb útra
(A törzs utasi kártyával nekem nem jó a tapasztatom, mert valahogy nem akaródzom januárban repülni sehova, szezonban meg soha nincs hely )
Ha már megvan a jegyünk, ahhoz hogy kellemesen utazzunk csomagoljuk a kézipogyászunkba egy zoknit, ha levesszük a cipőnket és  egy pulóvert,mert a repülőn hideg van,valamint az se árt ha kényelmes ruhát viselünk , semmiképp se válasszunk  olyant, ami szorít, Ne igyunk az utazás alatt koffeines üditőt, kávét, szódavizet,helyette foglaljuk el magunkat film nézéssel vagy olvasással.
Próbáljuk meg aludni.
Jó, ha tudjuk, az Amerikában közlekedő belföldi járatokon semmilyen ételt nem szolgálnak fel, mindössze egy pohár üditöt és valami pici rágcsálni valót kapunk. Szendvics pénzért kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése